Presentation

Och idag var det dagen för presentationen i skolan. Jag och Catrine satt i skolan in i det sista och fixade med brev,filmen och vad vi skulle säga. Men det flöt på väldigt bra under presentationen när vi pratade och här låg inte fokuset på att prata utan det var filmen som var huvudgrejen.

Eftersom alla i skolan hade slutat trodde vi inte att det var så många som skulle komma, men där hade vi fel. När dörrarna stängdes var det mellan 25-30 stycken som kom och tittade. Allt från rektorer till kompisar från skolan och andra skolor, föräldrar, syskon och lärare. Något som var väldigt kul var att Erik Björklund, ordförande i Mount Elgonföreningen som vi samarbetat med, kunde komma dit tillsammans med sin dotter!

Filmen fick stående ovationer från alla, vilket var väldigt kul då vi själva också är väldigt nöjda med den! Vi fick även från Erik en tavla, skiva (med musik från barnhemmet), och tyg som är från Kimilili :). Tacktacktack!

Här kommer lite bilder från dagen och i helgen kommer filmen komma upp!


Förberedelse,förberedelse, duktiga Catten är i farten och fixar med filmen!


Brev skrevs till barnhemmet och Gull (hon som var med oss och visade omkring oss i Kimilili). Och Kronanprojektsfilmen brändes på skiva. Om du vill ha så är det bara att kommentera här nedan :)


När vi var i Kimilili så tog vi kort på Gull och hennes familj dem framkallade vi och la i kuvertet. I kuvertet la vi också ner 6500 kenyanska pengar som motsvarar 515 kr i svenska.


Presentation. Innan vi satte igång filmen berättade lite om vårt arbete och om resan!


Avslutar med en bild på Catrine,Erik och mig. Dessa tyger fick och och fick en stor kram av Erik och av tyget som symboliserar barnen och Kimilili. Ett riktigt bra avslut på en bra dag!

Tack Alla som kom.
Och för ni som inte kom, kommer filmen komma i helgen som sagt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0