Insamlingsrekord!

En mycket lyckad kväll då vi i samarbete med Linköpings Kulturskola's dansuppvisning haft ännu en lyckad insamling! Vi fick några minuter på oss att presentera Kronanprojektet på scenen innan showen satte igång och vi hoppades att så många som möjligt fick sig en liten inblick i projektet och ville vara med. Och om vi hade rätt! Efter att vi räknat alla pengarna från kollekthattarna som vandrat runt och gett alla möjlighet att ge ett bidrag direkt till barnen så märkte vi att vi slagit rekord!

Ikväll våra vänner samlade vi tillsammans in hela 2558kr!

Det är helt otroligt bra och vi är så himla glada! Var just du som läser kanske till och med där och gav en slant? Vi vill tacka alla som ville vara med jättemycket och för er som inte var där ikväll så finns möjligheten fortfarande, nästa gång hittar ni oss på Coop Extra i Linköping den 23 December!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka!

Lyckad Dag!

Hemkommen alldeles nyss från en lyckad dag på Medevi Julmarknad!

När vi kom dit plockade vi upp våra saker och visade upp vår bästa sida. Dagen har varit väldigt givande och rolig, mycket människor kom fram och frågade, skänkte och köpte tändsticksaskar och smycken. Att få höra ett lycka till, svara på frågor som ställs och andra peppande ord gör en riktigt glad.

Tillsammans med er idag har vi fått in 1612 kr och med snabb huvudräkning så har vi nu sammanlagt fått ihop 6124 kr, känns riktigt bra! Vi är nu en liten bit närmare mål som är 10 000 kr.

Efter idag kommer insamlingstillfällena ta en "paus", vi kommer under nästa vecka starta en
10-kronorskampanj så om inte just DU skänkt en peng men är intresserad av att göra det så är det ett ypperligt tillfälle att göra det då, mer info kommer! :)

Och glöm inte, DU KAN GÖRA SKILLNAD.

Fortsatt Trevlig Helg!


Medevi Julmarknad!

Hejsan våra vänner!
Idag är det åter dags för ett insamlingstillfälle men inte vilket som helst. Vi har fått möjligheten att få stå på Medevi Julmarknad!
Inne kommer ni hitta oss, där vi samlar in pengar, säljer tändsticksaskar och smycken, hoppas vi träffar just DIG där :)
Under de fyra gånger som vi stått och samlat in pengar har vi tillsammans med er lyckats samla ihop 4512 kr till barnhemmet, inte illa då det är lång tid kvar!
Och idag ska vi slå rekordet, som är 1900 kr vid ett insamlingstillfälle, eller hur ? :)

RSS 2.0