Påsklov

Hejsan!!

Hoppas ni har lika fint väder där ni är som här i strålande Linköping där solen riktigt värmer och människor går omkring i shorts. Ett leende på alla ansikten som man möter, tänk vad sol kan göra :D

Jag själv, Amanda. Sitter nu på biblioteket i här i Linköping och väntar på vår fina vän Catrine, idag ska vi planera och fixa med vår presentation som komma skall. Prata om hur vi ska lägga upp det och även vad vi ska säga. Ska bli kul, kul att få en återblick igen om hur det var och ännu en gång inse och uppskatta det vi har omkring oss!

Ni här som läser har än inte fått se några videosar men det kommer det lovar vi!

Fortsatt trevlig dag :)


Bild ifrån när vi satt i safaribilen :)

Nairobi

Tjenare vänner! Förlåt för dålig uppis! Vi har haft väldigt mycket med skolan och jag (Catrine) blev sjuk kort efter att jag kom hem från resan så bloggen blev inte prio ett under ett tag. Men nu ni, nu kommer det droppa in lite inlägg med jämna mellanrum!

Tänkte börja denna lilla bloggsvacka med att lägga upp lite blandade bilder från nairobi. Nästan alla dagar åkte vi iväg till olika platser och såg så oändligt mycket saker. Nästan att man blev snurrig av alla intryck och spännande, ovanliga grejer man stötte på! Men mellan alla dessa mål så var det ett helt äventyr bara att ta sig till dessa platser! Ibland gick vi till fots, ibland tog vi en matatu (mini-lokalbuss) ibland taxi eller någon av Johns vänner. Alltid såg man någonting, det kunde vara exotiska djur, häftiga växter, kenyaners vardagsliv, småbutiker som sålde allt möjligt konstigt! Oftast hann man inte upp med kameran, men här nedanför har ni lite bilder från Nairobi :) Slutade även med två utsiktsbilder på staden! 

Kan även avslöja att lite filmer är på G ;) Och ännu en sak är att vi denna vecka har PA-vecka i skolan vilket betyder att datumet för vår presentation kommer att fastställas inom kort då vi kommer jobba med projektet hela veckan ut! Håll ut kära vänner! Hörs snart :)
 












RSS 2.0