BOKAAAAAAT!!

SÅDÄRJA, idag så hände det grejer. Inget mindre än att vi BOKADE BILJETTER TILL KENYA!
Det var ingen sten som lättade från våra hjärtan utan det var mer tanken " shit vi ska verkligen åka" som kom upp. Detta kommer bli så gryyyymt, 12 mars klockan 06.05 flyger vi från Linköping och är sedan tillbaka två veckor efter,  den 26 mars klockan 22.05.






Sprutdags!

Hejsan!!

Nu är vi på g igen eller det är vi ju alltid men under lovet har vi faktikst tagit det lite lugnt, vilat upp oss inför den hektiska men väldigt roliga vår som väntar :D. Kronanprojektet har legat lite på is, dock har vi planerat inför våren vad vi måste göra och vad som kommer att ske, vi är taggade till tusen!
Spännande saker är på g, som att vi nästa vecka BOKAR biljetter till Kenya, detta kommer bli grymt!!

Under januari och februari kommer vi att synas på Gränden i Linköping och Ica Maxi i Motala, vi kommer återkomma med datum :). Men vi kan med glädje berätta att den avslutande konserten som kommer ske innan vi åker blir av den 3/3 i Charlottenborgkyrkan i Motala, hoppas vi ses där :)

Och när man åker till ett land långlångt borta så behövs det ju lite vaccinationer och det var vi och tog de två första igår, twinrix och gula febern.





RSS 2.0