Insamling på Ikano, Linköping

I Söndags 21/1 var det dags igen för vår andra insamling. Från klockan 11-17 stod vi på Ikano precis vid den stora ingången. Morgonpigga och glada fångade vi folk som gick förbi och pratade om vårt projket. Skillnaden från förra gången så hade vi även med tändsticksaskar, perfeka nu till jul då ljus ska tändas! Vi hade med oss 20 stycken och de sålde slut väldigt fort, riktigt kul :)
Idag fick vi ihop 1900 kr! Tackar för din hjälp om just DU var med om du inte var det ses vi på samma ställe på lördag 27/11 mellan klockan 10-17!

Kom ihåg, Du kan göra skillnad!








Snart är det dags igen!

Datumet närmar sig för nästa insamlingstillfälle, den här gången kommer ni hitta oss i Ikano-Huset, Linköping mellan tiderna 11-17.00 den 21/11 (nu på söndag)

Vi ses där! 


Insamling på Coop Extra, Linköping

Nu kickar vi igång Kronanprojektet på allvar! Idag var första insamlingsdagen och vi höll till på Coop Extra i Linköping hela eftermiddagen fram till 8 på kvällen. Såg ni oss kanske?
Det gick lite trögt då det var mycket folk, mycket stress och vi hade konkurrens från Rädda Barnen inom några meters avstånd. Men vi lyckades ändå samla ihop totalt 1119kr idag! Tack så jättemycket för era bidrag, och för de fina ord vi fick från flera personer.

Vi är jättenöjda med vår första insamling och nu kan det bara gå ännu bättre framöver. Här nedan kommer lite bilder från dagen:








Var med och gör skillnad!

Vill du hjälpa till och skänka pengar, har du några frågor, vill du ta kontakt med oss, vill du veta vart och när vi ska stå och samla in pengar?

Allt det, och mycket, mycket mer får du svar på i den här bloggen! Tryck gärna på länkarna till vänster innanför tavelramarna för att veta vad kronanprojektet är för något, vilka vi är och hur man skänker pengar!

Har ni några frågor så ställ dom direkt i bloggen eller maila [email protected]!
Hoppas ni har haft en skön vecka allesammans, imorn kör vi igång på Coop Extra vid kl. 14 och samlar in pengar, träffar er och säljer armband!

Hoppas att ni kommer förbi:)

RSS 2.0