Bockar och Tackar

Det finns givmilda människor och givmilda människor, vi klassar ingen och orden "INGET ÄR FÖR LITE" har genomsyrat varje sak vi gjort och också vad vi sagt till alla de människor vi träffat. En krona blir två kronor blir tjugo kr osv.

Men när man går in på bankkontot som är öppnat just för detta arbete, så sätter man nästan i halsen då man ser att någon har överfört 5 000 kr. Vi bockar, bugar och tackar djupt, vi är nu uppe i 17 658 kr- pengar som kommer oavkortat gå till barnhemmet i Kimilili.

Now we keep rockin on!


KONSERT

Och det närmar sig och närmar sig avgång till destination Kenya.
Men innan det är det konsert den 3 mars klockan 19.00 i Charlottenborgkyrkan i Motala och jag hoppas att vi hittar just DIG där. Kommer bjudas på lite wakawaka, we are the world och andra feelgood låtar, BE THERE!!

MAXI LEVERERADE

Hemkommen för ett tag sen från ICA MAXI MOTALA och vilken dag det har varit! I måndags blev vi intervjuade av Motala & Vadstena tidningen som jag skrev i förra inlägget och det var ett par som hade läst tidningen. Det kom fram och stannade till väldigt många människor idag och skänkte pengar och vi fick berätta ännu mer om vad vi gjort och kommer att göra. Riktigt Roligt!

Och som rubriken säger MAXI LEVERERADE när vi stod första gången på Maxi i söndags hade vi
9 600 kr insamlade. Idag, då det var andra och sista gången räknade vi ihop pengarna till
12 658 kr!!! Shit, vi bara bockar och bugar för att ni vill vara med oss!
Nu är det konserten kvar den 3 MARS KLOCKAN 19.00 I CHARLOTTENBORGKYRKAN och det är inget bara det, utan det kommer bli en hujedanemig riktigt bra konsert, där ses vi hoppas jag!

TACK FÖR ATT JUST DU ÄR MED OSS :)


SISTA DAGEN

Jag hoppas ni alla har läst Motala & Vadstena tidningen idag ? På s. 27 var det en riktigt fin bild och text, om KRONANPROJEKTET såklart :)

Idag är det sista dagen vi står ute och samlar in pengar, och ni hittar oss på ICA MAXI i Motala mellan klockan 11-15.
Kom igen nu, klart just DU vill vara med oss :). Och när du ändå är här inne och läser så skriv upp i din kalender att DEN 3 MARS KLOCKAN 19.00 ska du befinna dig i Charlottenborgkyrkan för en enastående konsert.

Då ses vi senare då!

Bilder från i Söndags då vi stod på Ica Maxi







RSS 2.0