Fredagskväll

Hejsan!

Fredagskväll och äntligen helg! Jag och Catrine sitter just nu med det sista som ska fixas till presentationen, finslipar lite på filmen. Den filmen kommer också nästa vecka komma upp här på bloggen efter presentationen men vi hoppas så klart att vi ses där!

Om ni kommer ihåg blev jag och Catrine inbjudna till Björkhällakyrkan innan vi åkte ner till Kenya. Där åt vi soppa med nästan hundra pensionärer där en av dem hade läst om oss i tidningen och startat ett lotteri bland dem äldre, där pengarna sedan skulle gå till vårt projektarbete. Vi blev väl omhändertagna, åt god soppa och bytte många ord med dem. Efter vår resa skulle vi sedan komma i kontakt med dem igen för att berätta om våra upplevelser. Tyvärr blev det svårt att få ihop det nu under våren så vi kommer skicka filmen som vi har gjort och bilder. Det finns alltid sätt att lösa saker på!

En annan sak som vi fått reda på är att den 23/5 åker Erik Björklund ner till Kenya och kommer träffa Gerry (som är föreståndare på barnhemmet). Så vi kommer skicka med Erik bilder och filmen så att barnen på barnhemmet kan få se dem också :)

Trevlig Helg! 


Bland annat den här bilden kommer vi framkalla och ge till Gull (i organge dräkt) som var vår ledsagare i Kimilili. Det är en av flera bilder på hennes familj :)

Kommentarer
Postat av: åsa carlsson

Hej! Ska bli jätteintressant att höra er presentation i morgon. Kram Åsa

2011-05-17 @ 13:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0