Safari!!

Ja,ni gissade nog rätt. Imorse steg vi upp tidigt för att bli hämtade 06.15, då vi skulle åka på safari! Turister som vi är var vi väldigt förväntansfulla och sugna på att bli ett med lejonkungens värld, och om vi blev...

Fem minuter in på safarifärden, som varade i cirka 5 timmar, såg vi vårt första djur, en lejonhanne! Kunde vi få en bättre start på dagen? Naeee tror inte så!
Nu låter vi bilderna tala för sig själva :)




Amanda och hennes nya vän (kolla några centimeter till vänster från hennes huvud)


Hur glada som helst att efter bara en liten stund både sett lejon och giraffer, tyvärr så var de ganska långt bort men det var riktigt coolt ändå!


Nu snackar vi SKUMPIGA vägar!! haha, vi trodde vi skulle dö ibland

En stor fågel vilar i toppen av trädet, vet inte vilken sort men kanske var det en stork? Det kryllar av de överalllt i Nairobi, vi är hur fascinerade som helst men alla andra reagerar inte ens, så vanliga är dem, haha!

En bit in på turen fick vi även se Nala (Vi är ju trots allt i lejonkungens värld, Hakuna Matata!)



Zebror fanns överallt, de var ganska skygga och höll sig en rätt bra bit från bilen men gud så himla fina djur!


Plötsligt sa John och chauffören "Rhinos, rhinos!!", och mycket riktigt, en mamma och hennes unge stod bara 25 meter från oss. Först stod mamman bara och stirrade och frustade mot oss, såg precis ut som att hon skulle attackera bilen vilken sekund som helst (man får egentligen bara vara 100 meter ifrån de berättade vår chaufför senare, vilken jävel haha). Men sen lunkade de två noshörningarna vidare :)

African Buffalos var även ett djur vi fick syn på, och i samma veva ännu några giraffer som skymtar i bakgrunden!



Sist men inte minst det här djuret, kan ni se djuret?

En mycket lyckad safaritur! Hur häftig som helst, går knappt att beskriva. Och för er som undrar om finansiering av dessa grejer så är detta såklart för egna pengar.

Kommentarer
Postat av: erikbj

oaaaaaa

2011-03-15 @ 08:46:01
Postat av: Lennart Severin

Det är en fantastisk resa ni gör. Jag var med på konserten i Charlottenborg. Ni är före er tid i kärlek och nyfikenhet. Lycka till!

2011-03-26 @ 22:29:49
Postat av: Anonym

Hejsan Lennart!

Vad kul att du var där, en riktigt lyckad konsert må vi säga. Tack så mycket för de fina orden! Hoppas du följt oss nu under vår tid i Kenya :)

2011-03-27 @ 10:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0