Räknar ner timmarna!

Nu är det inte långt kvar tills vårt äventyr börjar, planet lyfter 06.10 imorgon bitti och både jag (Catrine) och Amanda är hur pigga som helst och trixar och fixar, hon hemma o Motala och jag i Linköping. Känns helt overkligt att vi kommer vara framme imorgon kväll, att vi faktiskt har lyckats med vårt projekt och att vi kommer att få sprida så mycket lycka på vår resa! Helt otroligt.

Idag har vi båda två njutit (eller har vi verkligen det?) av Sveriges kalla nordanvindar och ätit äkta svensk (extra lyxig) husmanskost! Vi har även sprungit runt som höns på stan och köpt det allra sista inför resan.


Vi har även handlat till barnhemmet för några av de insamlade pengarna, tänkte berätta exakt allting så att ni hela tiden vet vad vi gör av era pengar! Är det några frågor som uppstår var inte rädda för att kommentera inläggen så svarar vi under kommentarerna!:)

Härom dagen var vi alltså förbi IKEA för att köpa pennor, ahlgrens bilar och såpbubblor till barnen. Vi köpte sammanlagt 30 färgpennor-paket med 5 pennor i vardera paket. Extra roligt är att de har symboler man kan trycka och rita med på ena sidan och en vanlig penna på andra sidan, dessa gick bara på 9 kr/paket! Dessa kommer gå till hela 135 stycken barn då barnhemmets skola även är skola åt fler barn än barnhemsbarnen, och vi tänker ge dessa till själva skolverksamheten!
 
I samband med vårt besök på barnhemmet kommer vi även hålla en liten fest för barnen då vi tänkte bjuda på en äkta svensk delikatess - Ahlgrens bilar! Blev 8 paket med 3 påsar i vardera och sist men inte minst köpte vi 12 st såpbubblor som vi hoppas att barnen kommer uppskatta! :)



Hela kalaset gick på 668kr! Ni kommer få reda på mer info om vad resten av pengarna går senare!

Vad är det som händer imorgon nudå? Jo vi flyger från Linköping, mellanlandar i Amsterdam och flyger sedan vidare hela långa vägen över kontinenten till Kenya! Vi kommer komma fram runt halv 9 imorgon kväll Kenyansk tid. Vi är galet peppade och hoppas att ni kommer följa vårt äventyr! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0