Morsning korsning i stugorna!

Nu är vi tillbaka i huvudstaden igen och har massor  att berätta för er! Väldigt synd att vårt internet krånglade under de 5 dagarna i Kimilili, men istället kommer vi uppdatera bloggen om allting nu i efterhand!

Vi åkte tillbaka hit igår eftersom att vi var klara med jobbet på barnhemmet och även för att vi har lite att fixa med gällandes studier/plugg m.m. Men det har verkligen varit en upplevelse, ett minne för livet helt klart! Två tonårstjejer ute i en inhemsk familj i den afrikanska bushen, råttor på nätterna, mysiga te-drickar kvällar fyllda med historier, underbara människor, skratt, tårar och mycket, mycket mer. Vi berättar mer senare!

Just nu är klockan 10 här och amanda ligger och sover igen, vi har redan vart uppe och käkat frukost och ska snart ut o sätta igång med rapportskrivandet i trädgården här. Hoppas på att solen håller i sig, regnperioden har nämligen kommit..

Är allt bra där hemma? Hörs snart :)



När vi kom hem igår hoppade vi in i duschen och njöt som om vi inte duschat på hundra år haha, sen stack vi iväg med käre John (som även dessa sista dagar följer med oss:) och käkade på Java House. Vi tog även en sväng förbi en affär och köpte hem diverse godsaker till dagens pluggdag!

Kommentarer
Postat av: billy

allt bra hemma pass på och vila upp er nu för stryktvätten väntar:)martin mä antar jag

2011-03-23 @ 20:35:14
Postat av: Amanda

Haha, jag som trodde du fÅtt ta hand om den nu och tyckte om det så mycket att du vill fortsätta,hehe ;). Haha, aa det gör han nog, han ska ju tom hämta mig.

2011-03-23 @ 22:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0