I Kimilili

Hejsan alla våra kära läsare!

Vi befinner oss juist nu i Kimilili och har inte lyckats få igång internet förräns nu. Men just nu sitter vi på barnhemmet där vi varit hela dagen och ska fortsätta med :). När vi kom imorse mötes vi av massa barn, och vi både sjöng och dansade med dem, riktigt kul!

Det börjar redan hända grejer här med de pengar som ni skänkt. Idag tog vi de första spadtagen för nya toaletter och vi såg (och tog kort) när massor med ved kom som de har för att värma upp maten med. Alldeles strax ska vi åka och köpa stora vattenbehållare som är en del till det vattensystem som ska byggas! Cement ska även köpas till toaletterna.

Allt detta betalas med de pengar som vi fått in från er, de är djupt tacksamma här borta och även vi!

Skillnaden mellan här och hemma är enorm, inget är som det är hemma.I vissa fall kan det vara väldigt jobbigt, som när man ska gå på toa eller duscha,men vi ser detta bara som en stor erfarenhet som vi kommer ha med oss hela livet!

Bilder kommer vi uppdatera med så fort vi har mer tid. Hoppas allt är bra med er hemma!

Kommentarer
Postat av: Anonym

We love you and what you are doing

2011-03-19 @ 16:47:25
Postat av: billy

hej roligt att höra av er igen hoppas allt är väl stanna så länge ni kan och ge dem en hjälpande hand med vad som behövs

2011-03-19 @ 20:50:55
Postat av: Amanda & Catrine

Anonym: Tack så mycket!Skulle vara kul att veta vem du är?:)



B: Tjäänare Pappsen!Allt är jättebra,vi är tillbaka i Nairobi nu. Har uppdaterat bloggen och mer komma skall. Bara att kika in senare ikväll! Hoppas allt är bra hemma, snart ses vi :)

2011-03-23 @ 15:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0