Vad är Kronanprojektet?

Nu i tredje och sista året på gymnasiet ska alla elever göra projektarbeten. Valfriheten är oändlig och det finns de som gör allt från att åka vasaloppet, äta rå mat i en månad och dokumentera, skriva en bok, till det Vi ska göra. Nämligen samla in pengar som oavkortat kommer gå till ett barnhem i Kenya, Kimilili, och sedan resa ner dit med pengarna och dokumentera hela resan.

Ensam kan göra mycket, men tillsammans kan man göra mer.
Vi vill tillsammans med er hjälpa barnhemmet Gustaf Children's Home som är hem och skola till ungefär 80 hemlösa barn i Kimilili. I samarbete med Mount Elgonföreningen
(länk till föreningen: TRYCK HÄR) som stöttat barnhemmet under en lång tid vill vi hjälpa till att utveckla det ännu mer.

På olika sätt ska vi samla in pengar runt om i Linköping och Motala. Vi kommer att stå i entréer till mataffärer, i olika centrum och lite varstans. Ni kommer även kunna se oss på julmarknader och tillsist ska vi även annordna en konsert i Motala tillsammans med Charlottenborgkyrkan och Charla Gospelchoir.
En viktig sak att komma ihåg är att alla pengar vi samlar in kommer gå oavkortat till barnhemmet! Inga av dessa pengar kommer att gå till finansiering av vår resa ner till barnhemmet. Däremot kommer vi att söka sponsring till resan, boendet, försäkringar m.m. då det blir väldigt dyrt.

Skulle det olyckligtvis bli så att vi inte får råd att finansiera resan kommer ändå pengarna att komma till barnhemmet, men då via våra kontakter och ingen dokumentation av projektet kommer ske på samma sätt.

Mer info kommer snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0